Көктемде, жалпы қай кезде де жеміс-жидек жеу өте пайдалы. Алайда оларды тазалау да біраз уақыт пен күш алады. Бүгін дәруменнің қайнар көздерін тез әрі қауіпсіз аршудың бірнеше тәсілін қарастырайық.
Тәтті бұрыш
© Dave Hax
Барлық дәнін тез арада алып тастаудың қарапайым амалы.
Қарбыз
© Jennifer Jenner
Шұңғыл табақтың көмегімен қарбызды әдемі әрі оңай ұсынуға болады.
Картоп
Chowhound
Егер піскен картопты мұзды суға салып қойса, онда бірнеше минуттан кейін қабығын жеңіл аршуға болады.
Пияз
© Faith Durand
Пиязды тез аршу үшін, бірнеше тілік жасау жеткілікті.
Черри, зәйтүн және жидектер
theyummlylife
Жидектерді тәрелкелердің арасына салып қысқаннан кейін пышақпен бір тілім жасау арқылы ортасынан оңай бөле аласыз.
Бұрыш
© Faith Duranrd
Қабығы өзі түсіп қалуы үшін бұрыштарды зәйтүн майымен майлап, духовкада ұстай тұру қажет.
Грейпфрут
© Faith Durand
Кез келген цитрус өнімдерін бөлшектеу үшін мына тәсілді қолданыңыз.
Кәді
© Faith Durand
Кәді тазалаудың ең тез және қауіпсіз жолы.
Әлеуметтік желілерде бөлісіңіз:
Арай
Қарбыз ұнады.