Тұш бауырсақ көбінесе мерекелерде ғана дайындалады. Сүтке, майға, қантқа және жұмыртқаға ұн қосылып, қамыр иленеді. Ал қамыр ұсақтап туралып, майға қуырылады. Содан соң алдын-ала май жағылған формаға салынып, бал құйылады, мейіз қосып салқындатылады. Дастарқанға кесіп-кесіп қойылады.
Шикізаттар мөлшері әркімнің қалауынша алынады.
Оқуға кеңес береміз:
Әлеуметтік желілерде бөлісіңіз:
13.07.2025 17:19
13.07.2025 17:11
10.07.2025 00:08
06.07.2025 15:59
11.03.2025 12:03
Қателік орын алды
SYSTEM INFO
-
- Архимед
- Оноре де Бальзак
- Александр Пушкин
Барлық авторлар
Ілмек бойынша іздеу
Мақал-мәтелдер
Қазақша есімдердің тізімі