Тұш бауырсақ көбінесе мерекелерде ғана дайындалады. Сүтке, майға, қантқа және жұмыртқаға ұн қосылып, қамыр иленеді. Ал қамыр ұсақтап туралып, майға қуырылады. Содан соң алдын-ала май жағылған формаға салынып, бал құйылады, мейіз қосып салқындатылады. Дастарқанға кесіп-кесіп қойылады.
Шикізаттар мөлшері әркімнің қалауынша алынады.
Оқуға кеңес береміз:
Әлеуметтік желілерде бөлісіңіз:
12.09.2024 14:40
02.09.2024 17:45
27.08.2024 19:10
23.08.2024 16:54
22.08.2024 17:24
Қателік орын алды
SYSTEM INFO
- Жарасбай Нұрқанов
- Александр Пушкин
- Александр Пушкин
- Шәкәрім Құдайбердіұлы
Барлық авторлар
Ілмек бойынша іздеу
Мақал-мәтелдер
Қазақша есімдердің тізімі