Тұш бауырсақ көбінесе мерекелерде ғана дайындалады. Сүтке, майға, қантқа және жұмыртқаға ұн қосылып, қамыр иленеді. Ал қамыр ұсақтап туралып, майға қуырылады. Содан соң алдын-ала май жағылған формаға салынып, бал құйылады, мейіз қосып салқындатылады. Дастарқанға кесіп-кесіп қойылады.
Шикізаттар мөлшері әркімнің қалауынша алынады.
Оқуға кеңес береміз:
Әлеуметтік желілерде бөлісіңіз:
11.03.2025 12:03
09.01.2025 15:33
17.12.2024 20:22
07.11.2024 10:34
05.11.2024 19:53
Қателік орын алды
SYSTEM INFO
- Элиас Канетти
- Элиас Канетти
- Элиас Канетти
- Элиас Канетти
Барлық авторлар
Ілмек бойынша іздеу
Мақал-мәтелдер
Қазақша есімдердің тізімі